Vanaf deze week hebben wij onze partner status bij Microsoft verhoogd naar Microsoft Gold Partner op het gebied van Application Development! Daarnaast waren we al Microsoft Silver Partner op het gebied van DevOps.

Wat betekent zo’n partnership nu eigenlijk? Het is allereerst een erkenning vanuit Microsoft voor onze medewerkers, die door het behalen van officiele Microsoft certificeringen aantonen kennis te hebben van software ontwikkeling en DevOps in het Microsoft domein. Daarnaast hebben een aantal mStack klanten referenties afgegeven over de projecten die we in opdracht van diezelfde klanten hebben mogen uitvoeren.

Naast een logootje voor op de website en de erkenning die daar bij hoort biedt het partnership ons ook een hechtere band met de Microsoft organisatie, wat zich vertaalt in toegang tot aanvullende technische ondersteuning en trainingsmogelijkheden. Onze klanten profiteren daarmee van de laatste technologische ontwikkelingen van de Microsoft producten en diensten.

Uiteraard stopt onze ambitie niet bij het behalen van deze status. Onze mStack-pro’s houden hun kennis actueel en zullen ook dit jaar ongetwijfeld weer diverse nieuwe certificeringen binnen halen welke de basis bieden voor een nog breder partnership met Microsoft.

Meer weten over hoe mStack u kan ondersteunen, neem dan contact met ons op!