Dat de beste Microsoft professionals bij ons werken, daarvan waren we al overtuigd. Dat deze professionals veel van elkaar leren, zien we dagelijks. Maar in 2020 hebben we het bewijs ontvangen dat we ook nog eens een hele mooie werkgever zijn om voor te werken. Met de 4de plek in het ICT werkgevers onderzoek van Computable zijn we ontzettend blij, dit laat zien dat we op de goede weg zitten met mStack.

We zijn er ontzettend trots op dat we samen met al onze collega’s dit uitstekende resultaat hebben neergezet en dat we door dezelfde collega’s op deze wijze worden gewaardeerd en in het zonnetje worden gezet. Ons geheim is dat mStack in tegenstelling tot veel andere bedrijven samen met alle collega’s wordt vormgegeven. Ideeën van collega’s worden serieus besproken in een klankbordgroep waarin -naast een van de oprichters- ook een aantal collega’s (op toerbeurt) deelnemen. Dit geeft iedereen de mogelijkheid om mee te beslissen over de richting die we opgaan. Een soortgelijke constructie geldt voor de Techcommissie, waar een groep van enthousiaste collega’s meedenkt over de technische ontwikkelingen en de technische richting van mStack. Samen met onze collega’s blijven wij bouwen aan een nog beter en mooier mStack

Wil je weten wat onze collega’s Roma, Jasper en Chris hebben verteld over hun ervaringen over mStack, lees dan het interview.