We kijken terug op een roerig, maar gek genoeg voor ons ook positief jaar. De corona crisis sloeg in 2020 om zich heen, maar de band die we als mStack opbouwen met onze klanten bleek sterk genoeg om ook op anderhalve meter afstand nog intact te blijven. En dus sluiten we een bewogen jaar toch op een heel positieve manier af en hopen we dat we in 2021 weer langzaamaan terug kunnen naar een meer normale situatie.

Normaal gesproken sluiten we het jaar altijd af met een gezamenlijk kerstdiner waarbij ook alle partners van onze medewerkers van harte welkom zijn. Een warm en gezellig samenzijn waarop we terugblikken, vooruitblikken maar vooral gezellig met elkaar rond de tafel zitten tot in de late uurtjes. Ook dat zit er dit jaar gezien de omstandigheden helaas niet in, maar als 2020 ons iets leert is het dit: voor bijna alles is er wel een oplossing te vinden!

kerstdiner

En dus schuiven we op 18 december toch allemaal aan tafel! Begeleidt door een sterrenchef gaan onze medewerkers zelf op zoek naar hun innerlijke Michelin mannetje. Gewapend met een box vol lekkers, een recept en een videostream zijn we dit jaar zelf verantwoordelijk voor wat er op de kersttafel staat. En ach, als je overdag complexe software in elkaar zet moet een gerecht ’s avonds ook wel lukken, nietwaar.

Zo maken we er het beste van en gaan we met z’n allen toch een gezellig december maand tegemoet!

We zullen de resultaten nog delen op onze social kanalen, maar willen je langs deze weg alvast hele fijne, warme en liefdevolle feestdagen toe wensen.

mStack