Donderdag 6 oktober 2022 vond de eerste mStack conferentie plaats. De .NET Assemble!

Voor de zomer is een enthousiaste groep mStackers gestart met de organisatie van dit evenement. Het bedenken van een naam, benaderen van collega’s binnen mStack en bij onze zusterbedrijven GROUP9 en bright-r om presentaties te geven, regelen van de catering enzovoort.

mStack .NET Assemble

Donderdagmiddag was de ontvangst van onze eigen collega’s, maar ook van vakbroeders die elders werkzaam zijn (vaak bij onze klanten). Vanaf 2 uur begonnen de inhoudelijke presentaties waarvoor iedereen klaar zat in onze eigen conferentieruimte op de Keizerstraat in Den Bosch. Gezien de aandacht waarmee naar alle sprekers werd geluisterd, de vragen die werden gesteld en de gezelligheid die tussen de presentaties door aanwezig was durven we te stellen dat de dag een groot succes is geweest.

Hugo De beroemde Bossche Bol Stef Gezellig eten Samantha Maurice

Dat mStackers zelf enthousiast zijn. Ach dat zijn we inmiddels gewend. Maar wanneer je de volgende quotes hoort van bezoekers van buiten, dan moet je wel trots zijn op de organisatie en de sprekers:

“Ik wil jullie via deze weg heel graag bedanken voor een super leuke avond! Ik heb met erg veel plezier naar alle sprekers geluisterd, knap dat ze allemaal zo de aandacht konden vasthouden. Leuk om die passie van jullie consultants te horen! Knap en professioneel georganiseerd, helemaal super! Mocht er nog ooit een avond zijn voor extern publiek houd ik mij zeker aanbevolen!“

“Ik ga dit delen met mijn collega’s op kantoor, ik weet zeker dat ze dit ook nog niet weten”

Donderdagavond half elf gingen we na de borrel met een tevreden gevoel naar huis. We konden terugkijken op een fantastisch conferentie waar we samen met vele andere vakbroeders de passie voor ons vak hebben kunnen delen. En na de evaluatie op vrijdagmiddag, kunnen we al vertellen dat we in 2023 zeker terug zullen komen met de .NET Assemble!

Dus volg ons op social media zodat je dit volgend jaar niet gaat missen!