uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Bram Verspeek

Profiel

Bram is een ervaren fullstack developer die graag werkt met de nieuwste technologie, zoals Azure. Hij hecht veel waarde aan de kwaliteit van software zowel op functioneel als technisch vlak.

Ik werk graag aan lastige problemen en automatisering.

Kennis & kunde

Azure Solutions

Agile / scrum

C# .NET Development

Test Driven Development

MS SQL

HTML & CSS

Ervaring

Developer

 2021
Marel

Bram is aangesloten bij een team om dat werkt aan een workflow engine die gebruikt word om taken binnen de fabriek uit te voeren. Hier heeft hij bijgedragen aan het verder uitbouwen van de workflows. Verder heeft hij gezorgd dat er begonnen is aan test automatisering en automatische deployments.

Azure specialist

 2020
Vecozo

Bram is aangesloten bij een team om de Azure migratie van Vecozo te versnellen, hiervoor heeft hij een tool ontwikkeld om die migratie zoveel mogelijk te automatiseren.

De tool maakte de applicatie klaar voor Service Fabric, zette ARM templates and YAML pipelines klaar voor build en release en hielp de gebruiker met het niet vergeten van sommige handmatige stappen.

De tool kon omgaan met alle verschillende applicaties die Vecozo kent en hier is een mooie tijdswinst mee behaalt voor het migratie project.

Azure specialist

 2019
Vecozo

Vecozo levert software voor het zorgnetwerk binnen Nederland, voornamelijk voor communicatie tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars. In een klein team is de backend voor een nieuw landelijk systeem opgezet waarin burgers hun toestemmingen kunnen beheren voor het delen van hun medische gegevens.

De backend voor deze service is opgezet op Service Fabric clusters in de Azure Cloud, met een reeks los deploybare onderdelen die onderling communiceren via API’s en NServicebus events/commands.

Bram was binnen het scrumteam een van de twee developers die het product vanaf de grond hebben opgebouwd met inachtneming van coding best practices. Ook heeft hij de automatische Yaml builds en deployment via Azure Devops Pipelines ingeregeld.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring