uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Chris Ketelaar

Profiel

Chris is een ervaren software ontwikkelaar die software ontwikkelt met ontzettend veel plezier, dit zien zijn opdrachtgevers terug in zijn enthousiasme op de werkvloer. Chris is een kritisch en gedreven persoon die graag doordachte keuzes maakt.

Mijn intrinsieke motivatie om altijd met software ontwikkeling bezig te zijn, maakt dat ik goed op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Dit maakt mij een waardevolle toevoeging voor elke team, zowel in het bedenken van een oplossing, als ook in het de groei van mijn mede-ontwikkelaars.

Kennis & kunde

C#

ASP.NET

.NET Framework

.NET Core

Unit testing

HTML & CSS

Agile / Scrum

Domain Driven Design

Angular

Ervaring

Lead Microsoft .NET ontwikkelaar

 September 2019 – heden
Achmea B.V. afd. Schade en Inkomen - Claims

Als lead ontwikkelaar was dit een opdracht met veel verschillende aspecten.

  1. Doorontwikkelen van een web portaal voor het tonen van claim data

Dit web portaal is gebouwd op basis van Angular en Sitecore met een Web API als back-end.

Mijn taak was om het web portaal te optimaliseren en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Om de continuïteit van het portaal te borgen, heeft één van de interne ontwikkelaars de overstap gemaakt naar dit team en daarbij heb ik hem ondersteund in zijn proces om zich bekend te maken met de benodigde technieken.

  1. Professionalisering van het software ontwikkelproces in drie multidisciplinaire teams

Naast de ontwikkelwerkzaamheden lag er ook de vraag om de teams verder te helpen met hun professionalisering. Hierbij heb ik de focus gelegd op het voortbrengingsproces, enerzijds door middel van het meer “volwassen” maken van het team met betrekking tot het agile werkproces, anderzijds door vooral, maar niet alleen, de ontwikkelaars te helpen met hun persoonlijke groei. Dit laatste heb ik gedaan door middel van het samen te bekijken van hun code en door uitleg te geven over de verschillende methoden die ons vak kent.

  1. Opnieuw ontwerpen, documenteren en ontwikkelen van de functionaliteit om nieuwe claims te verwerken

Als mStack hebben wij ook kritisch gekeken naar de software architectuur en dan specifiek de architectuur ondersteunend aan het kunnen opvoeren en inzien van schade claims. We zijn daarbij tot de conclusie gekomen dat de architectuur niet kan voldoen aan de (toekomstige) wensen van de klant. Daarop hebben we, in samenwerking met de architecten van Achmea, een nieuwe architectuur ontworpen, welke gefaseerd ingevoerd kan worden.

Vanwege de domeinkennis die ik heb opgebouwd en mijn kennis van architectuur, heb ik belangrijke input kunnen leveren voor de doelarchitectuur. Tijdens het laatste gedeelte van deze opdracht heb ik de eerste stap van deze doelarchitectuur geïmplementeerd en daarmee de basis gelegd voor de toekomst.

Techniek tijdens deze opdracht:

  • ASP.NET WebAPI
  • .NET 4.8 en .NET Standard 2.0
  • GIT
  • Angular
  • Sitecore
  • Azure DevOps

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring