uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Dirk Peters

Profiel

Dirk is een developer met een passie voor kwaliteitssoftware. Hij heeft veel ervaring met het verbeteren van legacy software en het begeleiden van anderen in dit proces. Hij is pragmatisch, oplossingsgericht en altijd op zoek naar de juiste balans tussen nieuwe technieken en meerwaarde voor de klant.

Software kan nog zo goed zijn gebouwd, het is pas kwaliteitssoftware als ook het business-value brengt

Kennis & kunde

C# .NET Development

Azure Solutions

Message based distributed solutions

Domain Driven Design

Angular / Typescript

HTML & CSS

Ervaring

Senior .NET Developer

 2021 -
Marel

Dirk werkt op de R&D afdeling van Marel mee aan innoverende projecten waarmee het softwarelandschap steeds meer gemoderniseerd wordt. In deze projecten levert Dirk bijdragen in zowel frontend als backend en denkt hij mee over technologie/framework keuzes en architectuur.

Senior .NET Developer / Tech lead

 2019 - 2021
Vanderlande Industries

Dirk heeft bij Vanderlande gewerkt als lead developer van het ontwikkelteam dat verantwoordelijk is voor de zogeheten System Configuration Tools. Dit is een set van applicaties die binnen de Airports divisie van Vanderlande wordt gebruikt om de High Level Control Software voor bagagekelders te configureren.

Een van de uitdagingen was dat er regelmatig nieuwe versies werden gemaakt van de configuratietemplates, die side-by-side ondersteund moesten blijven voor systemen die op oudere versies van de control software werkten. Met een stukje code generatie heeft Dirk ervoor gezorgd dat dit pijnloos kan worden onderhouden.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring