uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Don Heuvelman

Profiel

Don Heuvelman is een ervaren (12+ jaar) Microsoft .NET ontwikkelaar. Van ASP.NET websites tot Windows Phone apps en van .NET Core Console tot Azure Function apps, Don is van vele Microsoft markten thuis. Eerlijk, direct en open, gezellig maar absoluut ook serieus. Don is een echte teamspeler en werkt graag aan uitdagende projecten.

Geef mij een technische uitdaging waarvoor ik helemaal de code in mag duiken en ik ben helemaal in mijn hum.

Kennis & kunde

C# .NET Development

Agile / scrum

HTML & CSS

Javascript

MS SQL

Ervaring

Software Engineer

 2021 - heden
BDO

Ter ondersteuning van de migratie van Sharepoint 2010 naar Sharepoint Online heeft Don voor BDO meerdere C# .NET Core console applicaties ontworpen en gebouwd welke, met behulp van o.a. PnP PowerShell, documenten en data converteren en migreren. Voortgang en monitoring van deze tooling verliep onder andere via Azure Storage Tables.

Daarnaast is Don mede verantwoordelijk voor uitbreiding en ondersteuning van diverse ASP MVC webapplicaties waaronder rapportage monitoring.

Software Engineer / Scrum Master

 2020 - 2021
Trust International B.V.

Don heeft voor Trust meerdere oplossingen voor data vergaring gemaakt op basis van het .NET Core platform. Van een simpele .NET Core (Console App) Web scraper om product reviews en prijzen te vergaren, tot een ASP.NET Core, Azure Active Directory beveiligde applicatie voor het verwerken van klantgerelateerde ‘sell-out’ en ‘sell-through’ informatie, aangeleverd door klanten over de hele wereld in diverse bestandsformaten (Excel (xlsx), CSV of plain text)

Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van de Trust ASP.NET website en gerelateerde oplossingen zoals Azure ServiceBus Topics, Azure Functions verwerkers en .NET Core ’local connectors’ om alle product gerelateerde applicaties samen te laten werken.

Tevens was Don ook part-time Scrum Master voor het Online Development team.

Software Engineer

 2017 - 2020
Ministerie van Justitie en Veiligheid

Voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid is Don ingezet als Microsoft Software Ontwikkelaar. Samen met het bestaande ontwikkelteam heeft Don gewerkt aan de uitbreiding en verbetering van een ASP webapplicatie t.b.v. client data.

Hoofdzakelijk was Don verantwoordelijk voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regels. Denk hierbij aan het toestaan (of juist niet) van gebruikers op dossiers en daarbij de logging van de gehele flow.

Software Engineer

 2016 – 2017
DAF Trucks NV

In 2016 heeft Don de DAF Multi Support Calculator, een ASP.NET web applicatie met WCF Services voor het calculeren van onderhoudsintervallen a.d.h.v. diverse truck configuraties, onderhouden en uitgebreid. Met behulp van o.a. JavaScript, JQuery, HTML, CSS and MSSQL.

Later, in 2017, heeft Don een project voor extractie van data uit de fabrieksprocessen (assembly line process data) ontworpen en ontwikkeld. Met behulp van Test Driven Development is een Windows Service opgezet in C# 6.0, .NET 4.6, SimpleInjector (SOLID development) en MSSQL.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring