uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Gökhan Pehlivan

Profiel

Gökhan is een senior software engineer die graag werkt met (nieuwe) Microsoft technologieën. Naast ruime C# en .NET ervaring heeft Gökhan ook goede kennis van en ruime ervaring met front-end technieken, zoals HTML(5), JavaScript, CSS en Angular2+ (TypeScript). Hij vindt het belangrijk om met trots terug te kijken naar wat hij heeft ontwikkeld en bestempelt dit als belangrijke drijfveer.

Gökhan kan zowel zelfstandig als in een team samenwerken. Hij vindt beide even leuk en even belangrijk. Graag helpt hij zijn collega’s door zijn vergaarde kennis te delen. Naar de opdrachtgever toe zorgt hij voor betrouwbare en accurate terugkoppeling, rapportages en afstemming.

Passie van Gökhan ligt voornamelijk bij Microsoft technologieën, zoals Azure Cloud en .NET (Core). Hij kan nieuwe technologieën snel aanleren doordat hij leergierig en gedreven is. Hij houdt graag zijn kennis op peil om zo alle, constant in beweging zijnde, nieuwe technieken te herkennen en toe te kunnen passen.

Make it work, make it right, make it fast.

Kennis & kunde

C# / .NET

Agile / Scrum

HTML & CSS

Javascript

Angular / Typescript

Azure

Xamarin

MS SQL

Ervaring

Software Engineer

 06-2020 - heden
Marel

Gökhan werkt mee binnen een team dat web dashboards ontwikkelt voor klanten van Marel. Web dashboards kunnen (live) machine data uitlezen en deze in verschillende vormen representeren. Bijvoorbeeld in de vorm van een grafiek, tabel en document. De werkzaamheden van Gökhan bestaan o.a uit het maken/uitbreiden van web dashboards, migreren naar nieuwe .NET Core versies, bugs oplossen, end-2-end tests en unit tests schrijven.

Gökhan heeft ook tijdelijk een andere team ondersteund bij het ontwikkelen van een Xamarin mobile app voor barcode scanners die op Android draaien. Gökhan heeft een mobile app ontwikkelt waarmee pakketten aan pallets kunnen worden toegevoegd en weer van pallets kunnen worden verwijderd. Door gebruik te maken van deze app, kan men gemakkelijk pakketten en pallets beheren.

Software Engineer

 02-2020 - 05-2020
mStack

Gökhan heeft de declaratie app van mStack uitgebreid met nieuwe functionaliteit en nieuwe (Azure) services. Hij heeft een nieuwe manier bedacht voor het keuren van ingediende declaraties van mStack medewerkers. Volgens de nieuwe manier kunnen de ingediende declaraties op een gebruiksvriendelijke manier gekeurd worden. Verder heeft Gökhan ook zoveel mogelijk business processen binnen de app geautomatiseerd. Gökhan heeft qua technische oplossingen gebruik gemaakt van .NET Core (Razor Pages), API controllers, Azure Table Storage, Azure Blob Storage, Azure Functions en SendGrid voor het versturen van e-mails naar goedkeurders en indieners.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring