uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Hugo

Profiel

Hugo begon in 2002 tijdens zijn studie Hogere Informatica met het ontwikkelen van software op basis van Microsoft .NET, waarna hij dit tot op de dag van vandaag als rode draad in zijn werkzame leven heeft toegepast.

Door opdrachtgevers wordt Hugo naast zijn technische kennis, bijzonder gewaardeerd om zijn inzet, doorzettingsvermogen en analytische en communicatieve vaardigheden. Hij is oplossingsgericht voor de lange termijn en biedt zo nodig pragmatische oplossingen indien de situatie daarom vraagt. Management stelt hij op de juiste momenten op open, eerlijke en heldere wijze op de hoogte.

A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street.

Kennis & kunde

C#

.NET / MVC / Web API / REST / WCF

Agile / Scrum

Unit testing

HTML & CSS

MS SQL

Azure DevOps

Xamarin

Microsoft Azure

Ervaring

Senior .NET Developer

 Jul 2022 – heden
Stichting Inlichtingenbureau

Het Inlichtingenbureau is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw platform IB-Next. Dit platform vormt de basis voor alle toekomstige ontwikkeling binnen het Inlichtingenbureau. Het hele applicatielandschap dat nu bestaat zal hier naartoe gemigreerd / herbouwd worden. In dit project realiseert Hugo samen met het team het portaal en de applicaties die daarop gaan landen.

Senior .NET Developer

 Jun 2016 - Jun 2022
CIBG / Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Doorontwikkeling en uniformisering van de ca. twintigtal applicaties/registers die het CIBG heeft ontwikkeld; nieuwbouw van generieke services, herbouw van deelcomponenten en het uitvoeren van onderhoud op de applicaties. Dit zijn registers zoals het Donorregister, Unieke Zorgverlener Identificatie-register etc. Ontwikkeling o.b.v. zowel .NET Framework als .NET Core, en ook onderhoudstaken op frontend (Angular). Uitvoerende en coördinerende rol bij de realisatie van generieke servercomponenten (NuGet, .NET Standard).

Hugo heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het tijdig opleveren van releases om mede aan wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen. Dit omvat zowel ‘klein onderhoud’, maar ook nieuwbouw c.q. het vervangen van volledige componenten zoals user interfaces tezamen met bijhorende (Web) API’s. Daarnaast heeft hij een significante inbreng gedaan bij de realisatie van generieke (server)componenten, alsook het moderniseren van de buildstraat door het overgaan op Azure DevOps en het doorvoeren van CI/CD.

Senior .NET Developer

 Okt 2015 – Mei 2016
DSW Zorgverzekeraar

Nieuwbouw van de keuzewijzer voor aanvullende verzekeringen, waarmee (toekomstig) verzekerden advies kunnen verkrijgen over de best passende aanvullende verzekering. De applicatie is gerealiseerd als Single Page Application, met diverse onderliggende services onder een SOA-architectuur. Tevens implementatie van nieuwe, en onderhoud van bestaande functionaliteiten van ‘MijnDSW’ alsook de verzekerdenportalen van de labels van diverse ASR-verzekeringen.

Door Hugo is het tijdkritische project ‘AV Keuzewijzer’ conform planning op tijd opgeleverd. Door zijn analytische vermogen en domeinkennis is het ‘MijnDSW’ verzekerdenportal tijdig gereleased.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring