uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Jelle de Haas

Profiel

Jelle is een ervaren software engineer binnen het Microsoft domein. In de ruim 6 jaar dat hij actief is heeft hij veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van complexe platformen. Jelle werkt bijvoorkeur in agile teamverband maar kan ook uitstekend zelfstandig werken. In de jaren dat hij actief is heeft hij zich ontwikkeld tot Microsoft specialist met ervaring in:

  • Het ontwikkelen van microservices op het Microsoft .NET platform. (ASP.NET, Web API, Azure, Entity Framework).
  • Het werken in gedistribueerde agile scrum teams.
  • Het ontwikkelen van front-end webapplicaties. (jQuery, Bootstrap, HTML, CSS).

Kennis & kunde

C#

ASP.NET Web API / REST

Entity Framework

Agile / Scrum / SAFe

TFS / Microsoft Release Management

HTML / CSS

jQuery / JavaScript

Ervaring

Senior Software Engineer

 2017 - Heden
mStack - Vught

Naast zijn werkzaamheden voor klanten heeft Jelle zich verdiept in de nieuwe mogelijkheden die op Azure worden geboden zoals het bot framework en cognitieve services. Jelle heeft meegewerkt aan een proof of concept waarbij de bot in staat is om in de Nederlandse taal te communiceren met gebruikers. De bot kan vragen beantwoorden en eenvoudige administratieve taken uit kan voeren. Jelle vindt het interessant om deze nieuwe technologie├źn te gebruiken om te beoordelen of ze volwassen genoeg zijn voor gebruik in een productieomgeving, en na te denken over de toegevoegde waarde van deze technologie voor klanten.

Senior Software Engineer

 2016 - 2017
Philips HSDP Connect - Eindhoven

Het HealthSuite Device Cloud platform is een PaaS platform ontwikkeld door Philips. Onderdeel van dit platform is het Connect programma wat zich richt op het bieden van betrouwbare connectiviteit voor IoT apparaten.

Voor een aantal van deze services is gekozen voor een serverless architectuur gehost op het AWS platform van Amazon. Dit zorgt voor minder operationele kosten en betere schaalbaarheid bij groei van het platform. Daarnaast biedt het AWS platform een aantal diensten die de ontwikkeling van de services bevorderen.

De softwareontwikkeling wordt uitgevoerd in internationale scrum teams met leden uit de VS, Nederland en Japan. Jelle is vanaf de start van het project betrokken bij het ontwerp van het nieuwe platform. Binnen het scrum team is hij verantwoordelijk voor het ready for development maken van features en user stories, het mede ontwerpen van de microservices en het controleren van de kwaliteit van de door Amazon ontwikkelde software.

Software Engineer

 2012 - 2016
Philips HSDP Device Cloud - Eindhoven

Binnen de Philips HSDP Device Cloud wordt er gewerkt aan een Internet Of Things platform. Het platform biedt verschillende services waarmee het mogelijk wordt om eenvoudig connectiviteit aan producten toe te voegen. Daarnaast stelt het apparaten en apps in staat onderling te communiceren over het internet.

Jelle maakte onderdeel uit van een internationaal scrum team dat gelokaliseerd is in Nederland en India. Binnen het team heef hij de rol van software engineer en incidenteel scrum master. Naast het ontwikkelen van software is Jelle verantwoordelijk voor het uitrollen van het PaaS platform naar de verschillende omgevingen binnen de ontwikkelstraat.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring