uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Jerry Tjon

Profiel

Jerry heeft vele jaren ervaring met het ontwikkelen van software op basis van de Microsoft stack, sinds 2015 als solution architect en daarvoor als software developer. Zijn focus ligt hierbij op de thema’s: IT Governance, Application Life Cycle management, DevOps, Model Driven Development, Agile processen en Cloud development met Azure.

Zijn sterke punten zijn een brede technische kennis, uitstekende communicatieve vaardigheden, en een nieuwsgierig en kritisch karakter.

Ik haal energie uit uitdagende en complexe projecten. Het geeft me veel voldoening om verschillende oplossingsrichtingen te verkennen, de meest optimale te kiezen en hierin teams mee te nemen.

Kennis & kunde

TOGAF 9.1 - Enterprise Architectuur

Modellering - UML / Archimate

Agile / Scrum

Microsoft Azure

C# and the Microsoft .NET Framework

SQL Server Database Design and Development

Ervaring

Solution Architect/Lead Developer

 2017 - 2018
Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Bij het UWV was Jerry ingezet als Solution Architect/Lead Developer. Binnen deze rol gaf hij technisch leiding en ondersteuning aan diverse op het .Net Framework gebaseerde projecten. Hiervoor heeft hij onder meer de solution architectuur en application lifecycle management processen vomgegeven en geïmplementeerd. Het betrof hier richtlijnen en strategieën met betrekking tot de thema’s van versiebeheer, branching en merging, code structurering en refactoring, unit testing strategie en model driven development.

Hiervoor heeft hij gewerkt aan aantal code bibliotheken om zo het toepassen van best practices en patronen op bredere schaal te faciliteren. De opgeleverde processen, strategieën en code bibliotheken werden door de verschillende teams positief ontvangen en eigen gemaakt.

Solution Architect

 2015 - 2016
Capgemini B-Tech, Project EMS

In opdracht van Capgemini B-Tech heeft Jerry in de rol van solution architect het technische fundament neergezet voor een green field applicatie met als doel het beter beheersen van de vele factoren rondom publieke veiligheids-scenario’s. Daarnaast heeft hij verschillende junior ontwikkelaars gecoached op het vlak van Microsoft Azure en .Net C# development.

Jerry heeft in zijn rol bijgedragen aan onder andere de opzet van een robuuste solution architectuur en application lifecycle management aanpak. Voor de solution architectuur heeft hij gewerkt aan een model driven development aanpak, gebaseerd op een aantal best practices en patterns. Ook heeft hij de technologie keuzes voor de verschillende applicatie componenten gemaakt. Dit hielp het team bij de verdere ontwikkeling van de applicatie.

Software Developer

 2013 - 2015
Belastingdienst: Toeslagen Project

De Belastingdienst wenste haar application life cycle management processen verder te optimaliseren. De heer Tjon was in zijn rol als deployment engineer de verbinding tussen de software architecten, bouw en testteams. Hij heeft zich ingezet voor een goed verloop van de life cycle iteraties van de verschillende applicaties.

Specifiek was de wens om de ontwikkelstraat uit te breiden zodat de build en deploy processen richting de OTAP-omgevingen verder geautomatiseerd werden. Om de project doelen te behalen heeft Jerry een aantal tools verder ontwikkeld en succesvol geimplementeerd. Dit heeft de verschillende teams geholpen om beter grip te hebben op de life cycle iteraties van de applicaties.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring