uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Mike van Suijlekom

Profiel

In deze periode heeft Mike gewerkt bij verschillende bedrijven en daarvoor middelgrote tot grote softwareprojecten ontworpen, gerealiseerd en uitgerold. Bij elke opdracht vindt Mike het belangrijk om de goede technische oplossing te combineren met de functioneel gewenste oplossing. Hiervoor bouwt Mike zo snel mogelijk een flinke dosis domeinkennis op, zodat de gemaakte software zo goed mogelijk past binnen het functionele speelveld van het project.

Mike werkt graag in een team van gedreven collega’s, om samen een project tot een succes te maken. Binnen een team zal Mike snel de samenwerking opzoeken, en in overleggen concrete opties voorstellen om zo samen op zoek te gaan naar de beste oplossing binnen de context van een project. Op technisch vlak is Mike goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast heeft hij veel ervaring met SCRUM en gelooft in de voordelen van deze Agile manier van werken.

Met een team samenwerken aan een oplossing die technisch en functioneel klopt? Ja graag!

Kennis & kunde

C#

ASP.NET#

Unit testing

Agile / Scrum

MS SQL

HTML & CSS

Javascript

NServicebus

Ervaring

Software ontwikkelaar

 September 2012 – augustus 2019
VECOZO

Binnen VECOZO heeft Mike gewerkt binnen verschillende SCRUM-teams aan het ontwikkelen van webapplicaties (onderhoud, uitbouwen functionaliteit en nieuwbouw). Deze applicaties zijn opgezet binnen een SOA-architectuur.

Aanmeldstraat
Alle zorgaanbieders die gebruik willen maken van de diensten van VECOZO moeten een overeenkomst hebben met VECOZO. De inhoud van deze overeenkomst is herzien en aangepast naar de maatstaven van 2019 (o.a. AVG). In de aanmeldstaat worden gegevens van verschillende registers gecombineerd, de gegevens van tekenbevoegde en contactpersonen uitgevraagd en de VECOZO-diensten bepaald waar een zorgaanbieder gebruik van mag maken. Al deze gegevens worden opgenomen in de overeenkomst, waarna de zorgaanbieder deze elektronisch kan ondertekenen (waarbij de tekenbevoegde ook wordt geïdentificeerd). Na ontvangst van de ondertekende overeenkomst wordt de aanmelding automatisch verwerkt en kan de zorgaanbieder gebruik maken van de VECOZO-diensten.

Gebruikte technieken: ASP.NET MVC, WCF, SQL Server, NServicebus, GIT

Software architect

 Januari 2012 – augustus 2012
Redhotminute

Bij Redhotminute heeft Mike de rol van software architect vervuld, waarbij het bestaande applicatielandschap van Van der Valk in kaart is gebracht en de mogelijke verbeteringen binnen dit landschap zijn geïdentificeerd.

Naast deze werkzaamheden heeft Mike de rol ingevuld van de lead binnen het ontwikkelteam, en daarmee de volgende taken opgepakt: opstellen releasekalender, structureren van openstaande issues en het bewaken van de voortgang van de verschillende deelprojecten.

Gebruikte technieken: ASP.NET MVC, Umbraco CMS, WCF, REST-API

Software ontwikkelaar & Software architect

 Maart 2006 – december 2011
Mirabeau

Mirabeau is een full service internetbureau waar voornamelijk websites ontworpen en geïmplementeerd worden voor grote bedrijven in Nederland. Mike heeft gewerkt als software architect en als softwareontwikkelaar binnen teams die de implementatie van deze websites uitvoeren, waarbij in de meeste gevallen een CMS werd gebruikt aangevuld met maatwerk aanpassingen en koppelingen met externe api’s.

Mike was verantwoordelijk het opzetten van de technische oplossing binnen de projecten: de keuze van het CMS, de indeling van templates binnen het CMS en de inzet van externe software systemen zoals Endeca Enterprise Search en Google Search Appliance.

Daarnaast nam Mike de coördinerende taken binnen de projecten op zich, zoals het opzetten van een ontwikkelplanning, het geven van de release-demo aan de klant en het afstemmen van het oppakken van openstaande issues in overleg met de klant.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring