uw codewoord voor Microsoft-development

/PROFIELEN

Rens Köhne

Profiel

Rens is een enthousiaste softwareontwikkelaar met passie voor het vak. Als software engineer heeft al verschillende uitdagende projecten gedaan. Hij is een serieuze techneut en zijn interesses liggen zowel bij de techniek als bij het goed begrijpen van de wens vanuit de business

Ik werk graag samen met personen uit verschillende disciplines om zo samen tot een mooi product te komen

Kennis & kunde

C4 Model

Agile / Scrum / SAFe

C#

Python

Unit, integratie en regressie testen

Ervaring

Lead Software Engineer / Architect

 januari 2022 - oktober 2022
ASML / HMI

Rens was samen met een recent gestarte junior ontwikkelaar verantwoordelijk voor de software voor een testopstelling. Het doel van deze complexe opstelling was het verifiëren van een innovatief nieuw onderdeel voor een nog uit te brengen machine van de dochteronderneming HMI van ASML. De testopstelling was cruciaal voor de roadmap van de onderneming. Rens had de taak om de junior collega in te werken, de architectuur voor deze opstelling te ontwerpen én ook zelf de code te schrijven.

Software Engineer / Architect

 januari 2019 - december 2021
ASML / HMI

Rens heeft 2 jaar lang op afstand gewerkt voor HMI in de Verenigde Staten. In het team zaten niet alleen personen uit Amerika maar ook uit Taiwan en India. Het doel van de opdracht was het op systeem niveau schrijven van algoritmen voor het kalibreren en diagnosticeren van machines.

Rens heeft hier geleerd onderzoek te doen naar de impact van verandering van code in complexe systemen. De ontwerpen en analyses die hij hier gemaakt heeft zijn van grote impact op alle machines van HMI nu en in de toekomst. Ook heeft Rens in een team van 5 architecten beslissingen gemaakt die eenzelfde invloed hadden.

Software Engineer

 februari 2018 – december 2018
ASML / HMI

Rens heeft in dit project samen met mechatronische ingenieurs gewerkt en algoritmen geïmplementeerd om een wafer stage te kalibreren en de performance ervan te meten. Hij leerde hier om duidelijke en testbare code te schrijven.

Bij mStack combineren we graag het nuttige met het aangename.

^
OK
Wij gebruiken cookies van o.a. Microsoft en Google voor een juiste werking van deze site. Privacy verklaring