Kraak de cloud

Maak uw applicaties stabieler, sneller en beter schaalbaar, met een gerichte inzet van cloudtechnologie. Samen brengen we in kaart hoe de cloud het beste voor uw organisatie werkt. Nu en straks. Want profiteren van de cloud is meer dan migreren naar virtual machines. Aansluitend vertalen we onze visie in een duidelijk plan van aanpak, met concrete doelstellingen, planning en todo’s.

Accelereer met continuous deployment & delivery

Besteed minder tijd aan testen, opleveren en installatie van software. Werk vele keren sneller en effectiever met continuous deployment & delivery. U ontvangt in korte tijd testresultaten en feedback over de opgeleverde applicatie, terwijl uw klant eerder profiteert van de nieuw ontwikkelde software.

Uw organisatie klaar voor morgen

Alles verandert. Uw business, technologie, de opkomst van de cloud en de mogelijkheden die Microsoft biedt. Daarbij neemt het verandertempo sterk toe. Met mStack blijft u op koers. Als onze partner informeren we u proactief. We komen met ideeën en oplossingen die passen bij uw organisatie en doelstellingen. Ambitieus en realistisch.

Voelt u het Internet of Things al aan?

Sensoren op objecten, personen en voertuigen – en daaraan gekoppelde datastromen – versoepelen businessprocessen. Speelt uw organisatie hier succesvol op in? mStack onderzoekt het potentieel voor uw business en presenteert het geheel in een concreet plan.